Vil skifte karriere

Spør om jobben Vil skifte karriere Jeg har innsett at jeg er på feil hylle i arbeidslivet. Hva bør jeg tenke over før jeg tar steget og søker jobb i en annen bransje? Kathrine Evenmo Ervik Hodejeger og partner i Skill Rekruttering med nesten 20 års erfaring innenfor rekruttering. Publisert: Publisert: For mindre enn 20


Vil skifte karriere

Vil skifte karriere

Jeg har innsett at jeg er på feil hylle i arbeidslivet. Hva bør jeg tenke over før jeg tar steget og søker jobb i en annen bransje?

  • Kathrine Evenmo Ervik
    Kathrine Evenmo Ervik

    Hodejeger og partner i Skill Rekruttering med nesten 20 års erfaring innenfor rekruttering.
Publisert: Publisert:

Spør om jobben

Psykolog Silje Endresen Reme og hodejeger Kathrine Evenmo Ervik svarer på spørsmål fra E24s lesere om karriere, arbeidsliv og balansen mellom jobben og livet. Teksten gir uttrykk for skribentens holdning. Send inn ditt spørsmål til karriereogledelse@e24.no.

jeg har jobbet i samme bransjen med samme typer oppgaver i syv år, og har gradvis innsett at jeg er på feil hylle. Selv om jeg nå endelig begynner å få erfaring og en viss posisjon på jobben, synes jeg egentlig ikke oppgavene gir så mye mening. Hva bør jeg tenke over før jeg tar skrittet med å forsøke meg på noe helt nytt?

Les hele saken med abonnement

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *